Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Påsk

Öppettider i Påsk

Under påsken har våra bankontor stängt från Skärtorsdagen den 17 april kl. 13.00 till och med Annandag påsk den 21 april. Kom ihåg att du alltid kan använda Mobilbanken, Internetbanken och självbetjäning via telefon - dygnet runt alla dagar!

Swish

Swish - skicka och ta emot pengar med mobilnumret

Swish är säkert, enkelt och pengarna kommer fram direkt. Nu kan du dessutom beställa Swish direkt i Mobilbanken.

Mobilt BankID

Skippa dosan med Mobilt BankID

Mobilt BankID är en e-legitimationen för smartphones och surfplattor som du alltid bär med dig. Logga in överallt och sköt alla dina ärenden i mobil- och internetbanken. Tryggt och enkelt. Mobilt BankID funkar även som din digitala namnteckning hos flera myndigheter och företag.

Aktuellt

Vårpropositionen: Plus för såväl löntagare som pensionärer med Alliansregering

2014-04-09 11:50

Vårpropositionen innehöll inte så många oväntade plånboksfrågor den här gången, men sedan Alliansregeringen tillträdde har både löntagare, pensionärer och studenter kunnat se en tydlig förstärkning av sin disponibla inkomst. För sjuka och arbetslösa har ersättningarna däremot försämrats konstaterar Swedbanks ekonomer.

Smidigare inloggning i Mobilbanken

2014-04-07 15:02

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu personnumret automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Stäng Skriv ut